2 Απρ 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2014"

                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φορέας διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά σε συνεργασία με  την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, διοργάνωσαν τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014  την εκδήλωση «Χελιδονίσματα 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περίπου 300 μαθητών δημοτικών σχολείων της περιοχής μας (Γραικοχωρίου καθώς και 1ο, 3ο, 4ο Ηγουμενίτσας).
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης έγινε αρχικά παρουσίαση σχετικά με τα χελιδόνια και στη συνέχεια οι μικροί μαθητές ζωγράφισαν, έφτιαξαν κατασκευές από χελιδόνια και φωλιές με την βοήθεια του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης. Στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς μοιράστηκε η νέα έντυπη εφημερίδα μας με τις δράσεις και τα νέα του Φορέα καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια για την ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής.

Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά πήραν μαζί τους της ολοκληρωμένες φωλιές ώστε να τις τοποθετήσουν στο σχολείο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο έκριναν ασφαλή μετά και τις συμβουλές που τους δόθηκαν κατά την παρουσίαση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου