9 Δεκ 2016

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρέβεζας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών των Δημοτικών Σχολείων της 3ης   Εκπαιδευτικής  Περιφέρειας του Νομού Πρέβεζας από τις 21/11/02016  έως τις 30/11/2016, στο Κέντρο Πληροφόρησης  του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά στην Αμμουδιά. Οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση του κέντρου και να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του Φορέα.
Ευχαριστούμε την Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρέβεζας κα. Πασσά για την άριστη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεση της.




                                     



1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή