4 Ιαν 2018

Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά

Στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά παραβρέθηκε στις 4-01-2018 ο Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης συνοδευόμενος από συνεργάτη του.
Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης και το εργασιακό τους καθεστώς, εν όψει της ψήφισης, το προσεχές διάστημα, του Νομοσχεδίου που αφορά το Εθνικό Σύστημα Διοίκησης και Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών.
Με τη σειρά του ο κ.  Κάτσης μας μετέφερε ότι με την ψήφιση του Νομοσχεδίου, στις προθέσεις του Υπουργείου είναι η εξασφάλιση της λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης και η διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού.
Μας διαβεβαίωσε για την περαιτέρω διερεύνηση, από μέρους του, των ερωτημάτων που διατυπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης και την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά. 

1 σχόλιο:

 1. Προσφορά δανείου.

  Δεν ξέρετε πώς να ικανοποιήσετε όλες αυτές τις ανάγκες, έτσι είμαστε εδώ.
  Είμαστε ένας οργανισμός που χορηγεί δάνεια σε όσους έχουν ανάγκη είτε με τραπεζικό έμβασμα είτε με πιστωτική κάρτα που θα αποσταλεί στη χώρα σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τα δάνεια μας κυμαίνονται από 2000 έως 1.000000 ευρώ με ένα ποσοστό από 3%.
  Αν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: bgfico@hotmail.com
  Whatsapp: +306978492512

  ΑπάντησηΔιαγραφή