4 Ιαν 2018

Επίσκεψη του Βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κάτση στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Αχέροντα και Καλαμά

Στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά παραβρέθηκε στις 4-01-2018 ο Βουλευτής Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης συνοδευόμενος από συνεργάτη του.
Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης και το εργασιακό τους καθεστώς, εν όψει της ψήφισης, το προσεχές διάστημα, του Νομοσχεδίου που αφορά το Εθνικό Σύστημα Διοίκησης και Διαχείρισης Προστατευόμενων περιοχών.
Με τη σειρά του ο κ.  Κάτσης μας μετέφερε ότι με την ψήφιση του Νομοσχεδίου, στις προθέσεις του Υπουργείου είναι η εξασφάλιση της λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης και η διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού.
Μας διαβεβαίωσε για την περαιτέρω διερεύνηση, από μέρους του, των ερωτημάτων που διατυπώθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης και την ενημέρωση των εργαζομένων σχετικά. 





8 σχόλια:

  1. Προσφορά δανείου.

    Δεν ξέρετε πώς να ικανοποιήσετε όλες αυτές τις ανάγκες, έτσι είμαστε εδώ.
    Είμαστε ένας οργανισμός που χορηγεί δάνεια σε όσους έχουν ανάγκη είτε με τραπεζικό έμβασμα είτε με πιστωτική κάρτα που θα αποσταλεί στη χώρα σας όπου κι αν βρίσκεστε. Τα δάνεια μας κυμαίνονται από 2000 έως 1.000000 ευρώ με ένα ποσοστό από 3%.
    Αν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: bgfico@hotmail.com
    Whatsapp: +306978492512

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. James Ben, αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με σύστησε στον κ. Τζέιμς Μπεν που υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. James Ben, ο οποίος πράγματι βοήθησε με το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε ούτως ή άλλως ένα γνήσιο και επείγον δάνειο. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. James Ben μέσω του email του: jamesben6144@gmail.com or WhatsApp: +12513011733

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα σε τόσους πελάτες που έχουν οικονομικές ανάγκες. Το ζήτημα της κακής πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά η MIDLAND CREDIT FIRM. Έκανε αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων. Η MIDLAND CREDIT FIRM έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειοδοτικού οργανισμού για τη χορήγηση δανείων σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. Μας δόθηκε το προνόμιο να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Το ζήτημα της πίστωσης δεν πρέπει να σας εμποδίσει να λάβετε το δάνειο που χρειάζεστε.

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: -
    * Επενδυτικά Δάνεια
    * Ενοποίηση χρεών
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά Δάνεια
    *Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή δάνεια

    Χωρίς κοινωνική ασφάλιση και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, 100% Εγγύηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας. Η MIDLAND CREDIT FIRM λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου από εμάς: Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: midland.credit2@gmail.com

    Όνομα εταιρείας: MIDLAND CREDIT HOME
    Εταιρικό email midland.credit2@gmail.com
    Αναγνωριστικό εταιρείας NMLS: 315276.
    Ιστότοπος εταιρείας: midlandcreditonline.com
    Motto: Επένδυση για γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απόκτηση νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τόσους πελάτες που έχουν οικονομικές ανάγκες. Το ζήτημα της κακής πίστωσης και της ασφάλισης είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά η MIDLAND CREDIT COMPANY το έχει αλλάξει στον κλάδο των δανείων. Η MIDLAND CREDIT COMPANY εξουσιοδοτεί το διοικητικό συμβούλιο του πιστωτικού οργανισμού να δανείζει σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. Μας δόθηκε το προνόμιο να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Το ζήτημα της πίστωσης δεν πρέπει να σας εμποδίσει να λάβετε το δάνειο που χρειάζεστε.

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: -
    * Δάνεια για επενδυτές
    * Ενοποίηση χρεών
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή δάνεια

    Χωρίς κοινωνική ασφάλιση και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, εγγύηση 100%. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας. Η MEDLAND CREDIT COMPANY λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μικρά δάνεια, μεσάζοντες και μικρά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά δανείου από εμάς: απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: midland.credit2@gmail.com

    Όνομα εταιρείας: MIDLAND CREDIT HOME
    Εταιρικό email midland.credit2@gmail.com
    Αναγνωριστικό εταιρείας NMLS: 315276.
    Ιστότοπος εταιρείας: midlandcreditonline.com
    Motto: Επένδυση για γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα σε ολους,
    Το όνομά μου είναι Iman Mustafa Azzawi. Είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοήθησαν με τις οικονομικές μου ανάγκες να χορηγήσω το δάνειο των 50.000 $ που ζήτησα. Είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος από τον Θεό, έχω βοηθήσει πολλούς από αυτούς και είμαι πρόθυμος να σας βοηθήσω. E_mail της στο: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σε όλους, ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμά μου. Είμαι εδώ για να δω πώς πήρα 17.500 ευρώ από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού, δεν τους εμπιστεύτηκα στην αρχή, δόξα τω Θεώ με βοήθησαν με το δάνειο που χρειαζόμουν. εάν χρειάζεστε δάνειο. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο. Στείλτε email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή