27 Απρ 2018


Lets Do It Greece 2018: Δράσεις στον Δήμο Ηγουμενίτσας


Σάββατο 28 Απριλίου 2018

·         08:30 -> Καθαρισμός και εξωραϊσμός εισόδων Πέρδικας, σημείο συνάντησης στο βενζινάδικο (Τ.Κ. Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας  και εθελοντές)
·         09:00 -> Ομορφαίνουμε τον κυκλικό κόμβο στο Μορφάτι (Τ.Κ. Σπαθαραίων και εθελοντές)
·         10:00 -> Καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε τον Οικισμό Εθνικής Αντίστασης, (Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης και εθελοντές)
·         11:30 -> Καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε το χώρο στο Κοινοτικό Γραφείο Καταβόθρας (Τ.Κ. Καταβόθρας και εθελοντές)
·         16:00 -> Ζωγραφίζουμε τις Σκάλες, το γήπεδο μπάσκετ και τοίχους στο Γραικοχώρι, σημείο συνάντησης στην Εκκλησία (Δ.Κ. Γραικοχωρίου, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου και εθελοντές


Κυριακή 29 Απριλίου 2018
· 08:30 -> Καθαρισμός και εξωραϊσμός εισόδων Πέρδικας, σημείο συνάντησης στο βενζινάδικο (Τ.Κ. Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας  και εθελοντές)
· 09:00 -> Καθαρισμός και συντήρηση του μονοπατιού στο Κάστρο Μαργαριτίου (Τ.Κ. Μαργαριτίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαργαριτίου και εθελοντές)
· 09:30 -> Καθαρίζουμε το δασάκι Ηγουμενίτσας, σημείο συνάντησης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου)
· 10:00 -> Καθαρίζουμε τον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας, σημείο συνάντησης στο Ναυταθλητικό Όμιλο (Δ.Ν.Ο.Η. και Δ.Κ. Ηγουμενίτσας)
· 10:00 -> Καθαρίζουμε το Δρέπανο, σημείο συνάντησης στο Κεντρικό (Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα - Κέρκυρας και εθελοντές)
· 10:00 -> Καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε την Σκορπιώνα (Πολιτιστικό Σύλλογος Σκορπιώνας και εθελοντές)
· 10:00 -> Ομορφαίνουμε την σκάλα επί της οδού Σαμουήλ (Α.Σ. WING TZOUN Ηγουμενίτσας και εθελοντές)
· 10:00 -> Καθαρίζουμε το χώρο απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας (Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας και εθελοντές)

2 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες και Κύριοι
    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση (Δάνειο);
    Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να λάβουν μετοχικά δάνεια από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκούς ασφάλειας, λόγου χρέους προς εισόδημα, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος ή για άλλους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο.
    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο, Στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα & ακάλυπά δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 20 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, εδώ είναι τα στοιχεία επικοινωνίας μας.
    Email επικοινωνίας: novicapfinancialservices@gmail.com
    Αριθμός Επικοινωνίας: +31642117819 (WhatsApp)

    Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή