12 Μαρ 2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΜΕ ΘΕΜΑ:" ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ - ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ"



Στις 6 , 7 και 8  Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιόνιου Πανεπιστήμιου στην Κέρκυρα το Επιστημονικό – Εκπαιδευτικό τριήμερο Συνέδριο με θέμα: " Βιοποικιλότητα - Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις της σε νησιωτικά οικοσυστήματα " και διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Καλαμά – Αχέροντα – Κέρκυρας με την υποστήριξη του Ιόνιου Πανεπιστήμιου – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Δήμοι: Β.Μ.Ν. Κέρκυρας - Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων - Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου - Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας-Β/θμιας Εκπαίδευσης Δ. Μακεδονίας.
Υπήρξε, παρά το φόβο που επικρατεί από τον Κορωναϊό, ικανοποιητικός αριθμός συμμετεχόντων,  περίπου 125 άτομα και άπαντες έφυγαν ικανοποιημένοι  από την επιστημονική και εκπαιδευτική κάλυψη  του θέματος καθώς και από την άρτια  οργάνωση  - υλοποίηση του συνεδρίου.
Κατά το άνοιγμα του συνεδρίου απηύθυναν χαιρετισμό ο κ.  Μάρκος Nικολάου  Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα – Κέρκυρας, η κα. Ανδριώτη Σκορδίλη Αμαλία-Ελένη (Μελίτα) Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, η κα. Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου με αρμοδιότητα τα θέματα περιβάλλοντος, ανάπτυξης και εμπορίου, ο κ. Μήλιος Δημήτριος Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, ο κ. Φώτιος Παγκράτης Πρόεδρος της κοινότητας Πετρίτη Κέρκυρας εκ μέρους του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, ο κ. Αγγελόπουλος Πέτρος Περιφερειακός Διευθυντής Α/μιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιόνιων Νήσων και τέλος, ως εκπρόσωπος του Ιόνιου Πανεπιστημίου, ο κ. Αυλωνίτης Μάρκος Επίκουρος καθηγητής Ιόνιου Πανεπιστημίου.
Το συνέδριο ανάδειξε τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και την βιοποικιλότητα, οι οποίες επηρεάζουν κοινωνικές, επαγγελματικές και οικονομικές πτυχές της ζωής μας, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και διατήρησης της βιοποικιλότητας.
Παρουσιάστηκαν οι επιπτώσεις κλιματικής αλλαγής τόσο σε θαλάσσια όσο και σε χερσαία  οικοσυστήματα καθώς και η επίδρασή της σε είδη και οικοτόπους με ειδικότερη αναφορά στην περίπτωση των Ιονίων Νήσων. Επίσης έγινε αναφορά σε καινοτόμα εργαλεία για την παρακολούθηση, τον έλεγχο και την λήψη αποφάσεων για την διατήρηση της βιοποικιλότητας. Τονίστηκε η ανάγκη, στο μελλοντικό σχεδιασμό για βιώσιμη διαχείριση, να λαμβάνονται υπόψη οι οικοσυστημικές μεταβολές από την κλιματική αλλαγή ώστε να επιτυγχάνεται η διασφάλιση οικοσυστημάτων με υψηλή λειτουργικότητα και αντοχή στην κλιματική αλλαγή, αλλά και διασφάλιση της ισορροπίας μεταξύ κοινωνικής, οικονομικής ευημερίας και φυσικού περιβάλλοντος. Αναδείχτηκε η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της ενημέρωσης ευαισθητοποίησης του κοινού μέσω στοχευμένων προγραμμάτων και δράσεων που αφορούν την βιοποικιλότητα και την κλιματική αλλαγή. Επίσης αναφέρθηκαν προγράμματα του Πράσινου Ταμείου που υλοποιούνται για την βελτίωση της κατάστασης διατήρησης ειδών και τύπων οικοτόπων  που έχουν επηρεαστεί από την κλιματική αλλαγή.
Διαφάνηκε ότι η κλιματική αλλαγή βλάπτει τη βιοποικιλότητα και αποτελεί μια από τις αιτίες που οδηγούν στην απώλειά της. Ταυτόχρονα, η κλιματική αλλαγή θα επιταχυνθεί ακόμα περισσότερο αν δεν προστατεύσουμε αποτελεσματικά τη βιοποικιλότητα και τα οικοσυστήματα. Τα υγιή, προσαρμοστικά οικοσυστήματα αντιστέκονται στα ακραία καιρικά φαινόμενα και επανακάμπτουν πιο εύκολα, τα δε οφέλη που παρέχουν και από τα οποία εξαρτώνται οι άνθρωποι, είναι πολλαπλά.
Όλοι οι εισηγητές τόνισαν την επιτακτική ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής σε εθνικό, περιφερειακό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Η χρονική συγκυρία υλοποίησης του Συνεδρίου συνέπεσε με την ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση του νομοσχεδίου «Εκσυγχρονισμός της περιβαλλοντικής Νομοθεσίας» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο οποίο περιλαμβάνονται ριζικές αλλαγές για τους υφιστάμενους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έμεινε ασχολίαστο. Από τους συμμετέχοντες διατυπώθηκε έντονος προβληματισμός για την προβλεπόμενη μείωση της αυτοτέλειας των ΦΔ των Π.Π., την κατάργηση των διοικητικών Συμβουλίων τους και την υποκατάστασή τους από άλλες ασαφείς και με περιορισμένες αρμοδιότητες οργανωτικές δομές, όπως προβλέπεται στο υπό διαβούλευση Σχέδιο Νόμου. Οι συμμετέχοντες κατέληξαν σε ομόφωνο ψήφισμα διαφωνώντας επί της αρχής με την πρόταση κατάργησης του υφιστάμενου σχήματος των ΦΔ. των Π.Π .
Ως οργανωτική επιτροπή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν και υποστήριξαν το συνέδριο. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους τους εισηγητές, τους συνδιοργανωτές και υποστηρικτές του συνεδρίου, οι οποίοι συνέβαλλαν καταλυτικά στην ομαλή διεξαγωγή και επιτυχή έκβασή του.



                                                                                                                    Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών
Καλαμά- Αχέροντα - Κέρκυρας

                                                                                                                                     Μάρκος Νικολάου
                                                                       
















9 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι.
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap.

    Χρειάζεται επειγόντως οικονομική πρόοδος; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους λόγους; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτες επιλογές δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Η NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου σε όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είτε πρόκειται για επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή για δάνειο για ιατρικούς λογαριασμούς, προκαταβολή πληρωμής, χρηματοδότηση εξοπλισμού, στεγαστικό δάνειο e.t.c. Η υπηρεσία είναι γρήγορη, ασφαλής, αξιόπιστη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου NoviCap, στείλτε ένα μήνυμα μέσω του || novicapserviceprovider@gmail.com || ή γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    Είμαστε πολύ γρήγοροι, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι και μπορείτε να δανειστείτε από € 1.000 μέχρι € 50 εκατομμύρια. Η NoviCap είναι η σωστή εταιρεία για επικοινωνία όταν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο.

    Χωρίς να σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να πάρετε δάνειο από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε.

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο || novicapserviceprovider@gmail.com || Γράψτε μας στο WhatsApp μέσω: +31642117819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; ή σας έχει στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή από άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια και εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο, στείλτε μου email μέσω (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για να εξοφλήσετε τα χρέη;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω δάνειο μέχρι € 5.000.000.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: moonlightloanfirm@gmail.com |

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
    Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με την εταιρεία Moonlight Loan, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλες τις οικονομικές κρίσεις και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές
    Κα. Charlotte Müller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ LIGHTSTREAM©


    LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείου σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που έχετε αναζητήσει χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί εργασία χωρίς κρυφές πληρωμές.Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

    Μην ανησυχείτε πια επειδή το LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, στεγαστικά δάνεια, δάνεια σπουδαστών, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων και κ.λπ.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM©2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας Κυρίες και Κύριοι.
    Το όνομά μου είναι Susan Benson, είμαι δανειστής δανείων και επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Εάν χρειάζεστε οικονομική σταθερότητα, είμαι το κατάλληλο άτομο για επικοινωνία, δίνω επίσης οικονομικές συμβουλές σε οποιονδήποτε. Η μέγιστη προτεραιότητά μου είναι η οικονομική σας σταθερότητα, μη διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα και θα είμαι στη διάθεσή σας

    Εάν χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους οικονομικούς σας στόχους.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    ✓ Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    ✓ Μπορείτε να δανειστείτε έως και 20 εκατομμύρια ευρώ.
    ✓ Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών.
    ✓ Σημαντικό επιτόκιο 3,0%.
    ✓ Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία είτε ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    ✓ Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    ✓ Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    √ Οικονομικές συμβουλές.

    Και; Εάν δυσκολεύεστε να λάβετε δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, για κάποιους λόγους που σας γνωρίζουμε καλύτερα, απλώς γράψτε μας για να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες. Θα φροντίσετε όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    Όσον αφορά τον δανεισμό χρημάτων και τις οικονομικές συμβουλές, είμαστε η καλύτερη εταιρεία για να επικοινωνήσετε τώρα. Μην κάνετε λάθος να μας αγνοήσετε, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να ξεκινήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας, Το όνομά μου είναι Ute Schmidt, είμαι από το Βερολίνο, Γερμανία. Θέλω να μοιραστώ μια απλή μαρτυρία για το πώς πήρα ένα δάνειο από τη Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ήμουν σε οικονομική κρίση και χρειαζόμουν δάνειο 105.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους, δοκίμασα σχεδόν όλες τις τράπεζες στην πόλη μου και μερικές άλλες εταιρείες δανεισμού για δάνειο και οι αιτήσεις μου απορρίφθηκαν για κάποιους λόγους που τους γνωρίζω καλύτερα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω ξανά, είδα μια ανάρτηση σε ένα από τα φόρουμ δανείων από τη Susan Benson και ήρθα σε επαφή μαζί της για βοήθεια, θα μπορούσα να πω ότι ήταν ένα άτομο που μπορώ να εμπιστευτώ, παίρνω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, ευτυχώς για μου χορηγήθηκε ένα δάνειο με επιτυχία, ακόμη και με ή χωρίς ασφάλεια, και το πιο εκπληκτικό μέρος από όλα είναι ότι δεν υπήρχε πιστωτικός έλεγχος και η εξυπηρέτησή της είναι γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη.

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού επιτοκίου, της ανεπαρκούς ασφάλειας, του λόγου χρέους προς εισόδημα, του χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος και πολλών άλλων λόγων. Εάν χρειάζεστε οικονομική βοήθεια για να λύσετε την οικονομική σας κατάσταση και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε και πού να στρίψετε, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με τη Susan Benson μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να την στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λήψη απάντησης σε μια στιγμή.

    Η εταιρεία της παρέχει κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο εξασφαλισμένο όσο και ακάλυπτο δάνειο, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, και επίσης θα είστε σε θέση να δανειστείτε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε από 1 έως 30 χρόνια. Αν μπορεί να με βοηθήσει, πιστεύω ότι μπορεί να σας βοηθήσει επίσης. Επικοινωνήστε μαζί της σήμερα για περισσότερες πληροφορίες μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή Στείλτε το μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σε όλους, αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεστε δάνειο Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε υποθήκες, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε ένα email (ferratum.loans@gmail.com) και λάβετε απάντηση μέσα σε λίγες ώρες.

    Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5.000 και 200 εκατομμυρίων $ για να επιλύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
    Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε στείλτε μας email στο
    Διεύθυνση email: ferratum.loans@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΙΡΕΤΕ!!! Αντιμετωπίζετε πρόωρες οικονομικές προκλήσεις λόγω της τρέχουσας κατάστασης σε όλο τον κόσμο;

    Χρειάζεστε επειγόντως κάποια μετρητά για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή έργο ή να αγοράσετε σπίτι ή αυτοκίνητο; και δυσκολεύεστε να λάβετε οικονομική βοήθεια από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; Μην ανησυχείτε πλέον, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα χωρίς άγχος.

    Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια κάρτα που ονομάζεται "Κενή κάρτα ATM"; Γνωρίζετε ότι με αυτήν την κάρτα μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από οποιοδήποτε μηχάνημα ATM τράπεζας παγκοσμίως;

    Δείτε πώς λειτουργεί αυτή η κάρτα.
    Η κάρτα είναι μια κωνική κάρτα που ονομάζεται κενή κάρτα ATM. Η κάρτα έχει προγραμματιστεί με έναν ιό κακόβουλου λογισμικού για να χαράξει οποιοδήποτε μηχάνημα ATM τράπεζας, μόλις η κάρτα εισαχθεί σε μηχάνημα ΑΤΜ, το μηχάνημα ΑΤΜ θα αρχίσει να δυσλειτουργεί και θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από το μηχάνημα ΑΤΜ. Δεν είναι εκπληκτικό;

    Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάρτα και πώς λειτουργεί η κάρτα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω: (immaculateblankatmcard@gmail.com) ή να μου γράψετε απευθείας στο WhatsApp: +17727746806

    Η ζωή έχει να κάνει με τη λήψη κινδύνων, η επιτυχία δεν έρχεται καθισμένος αδρανής, η επιτυχία έρχεται όταν κάνετε αυτό το τολμηρό βήμα, θα συμβουλέψω όποιον διαβάζει αυτήν την ανάρτηση να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία και να γίνει πλούσιος.

    Σημείωση: Είμαστε απλοί, αξιόπιστοι και αξιόπιστοι. Φροντίζουμε για την ανθρωπότητα και αυτό δεν είναι απάτη, είναι πραγματικό και μπορούμε να το αποδείξουμε.
    Περιεχόμενο μας μέσω: Email: (immaculateblankatmcard@gmail.com)

    έχουμε κουραστεί από έναν κόσμο όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί παραμένουν φτωχοί. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία τώρα για να γίνετε πλούσιοι και να παραμείνετε πλούσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Δρ. James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή