7 Δεκ 2012

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΡΝΙΘΟΠΑΝΙΔΑΣ





Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα (Νοέμβριος 2012) πραγματοποιήθηκαν καταμετρήσεις της ορνιθοπανίδας στις 12 και στις 22 εντός της προστατευόμενης περιοχής στο Δέλτα του Καλαμά και στις 13 και στις 23 εντός της προστατευόμενης περιοχής στο Δέλτα του Αχέροντα στο πλαίσιο επαναλαμβανόμενων μηνιαίων καταμετρήσεων.
Ειδικότερα αξίζει να επισημανθεί η παρατήρηση 12 ατόμων Καλημάνας(Vanellus vanellus)  στην περιοχή Βατάτσα και  ο ίδιος αριθμός στην περιοχή Ρηχό και 8 στην Σαγιάδα, κατά την καταμέτρηση στις 12 Νοεμβρίου. Ενώ κατά την ίδια καταμέτρηση παρατηρήθηκε πληθυσμός 1200 Κορμοράνων(Phalacrocorax carbo) στην περιοχή Λούτσα-Παπαδιά στο Δέλτα του Καλαμά.
Επίσης, στα τέλη του Οκτωβρίου και στις καταμετρήσεις του Νοεμβρίου έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της Σαγιάδας Φοινικόπτερα (Phoenicopterus ruber).
Στις 23 του μηνός καταμετρήθηκαν 67 Ψαλίδες (Anas acuta), ενώ εμφανίστηκαν Σφυριχτάρια (Anas penelope) στο Έλος Καλοδικίου. Τέλος στις 13 παρατηρήθηκαν 35 άτομα Βαλτόπαπιας (Aythia nyroca) στην Αμμουδιά, ενώ στην περιοχή της Κερέντζας ο αριθμός των ατόμων Φαλαρίδας (Fulica atra) που καταμετρήθηκε προέκυψε διπλάσιος συγκριτικά με αυτόν του Οκτωβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Χρειάζεστε χρηματοδότηση; Ψάχνετε για Οικονομικά; Αναζητάτε χρηματοδότηση για να διευρύνετε την επιχείρησή σας; Βοηθάμε άτομα και εταιρείες να αποκτήσουν χρηματοδότηση για την επέκταση των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν μια νέα επιχείρηση που κυμαίνεται από οποιοδήποτε ποσό. Λάβετε χρηματοδότηση με προσιτό επιτόκιο 3%, Χρειάζεστε αυτήν τη χρηματοδότηση για επιχειρήσεις και για την εκκαθάριση των λογαριασμών σας; Στη συνέχεια, στείλτε μας ένα email τώρα για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή