30 Μαΐ 2017

Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά  στην επικοινωνιακή δράση «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
      Σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ξενάγηση μαθητών και εκπαιδευτικών στο Περίπτερο Πληροφόρησης του Φορέα, στη Γλυκή, για τους μύθους που σχετίζονται με τον Αχέροντα και τη βιοποικιλότητα στις εκβολές και τα στενά του ποταμού.Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικά  παιχνίδια με σκοπό την γνωριμία του οικοσυστήματος της περιοχής.
  Την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, ο Φορέας Διαχείρισης Στενών & Εκβολών Ποταμών Αχέροντα & Καλαμά συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, με παρουσίαση στο ευρύ κοινό του πλούσιου οικοσυστήματος της περιοχής των εκβολών του Αχέροντα στο Κέντρο Πληροφόρησης Αμμουδιάς.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου