23 Μαρ 2016

Εκδρομή στις πηγές του ποταμού Αχέροντα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βιωματική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Γλυκής για την παγκόσμια ημέρα του νερού.Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο των πηγών του Αχέροντα και ενημερώθηκαν για τον φυτικό και ζωικό πλούτο,  καθώς και την πολιτιστική αξία της περιοχής.
Στο πλαίσιο της βιωματικής εκπαίδευσης είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν την έννοια της σπουδαιότητας του νερού ως πηγή ζωής και μέσω απλών πειραμάτων να μάθουν για τη μόλυνση των ποταμών.
Ακολούθησε δειγματοληψία νερού και μέτρηση του PH διαφόρων διαλυμάτων καθώς και επεξήγηση όλων των πιθανών σεναρίων μόλυνσης από διάφορες πηγές.
Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους αλλά και τους μαθητές για την συμμετοχή τους στην σημαντική αυτή μέρα.


1 σχόλιο:

 1. Επικοινωνία: blansr12@gmail.com
  Αγαπητοί άτομα έτοιμα για την αναζήτηση.
  Πάω μέσα από αυτό το κανάλι πληροφόρησης για να παρουσιάσει τις καλύτερες υπηρεσίες μου.
  Ψάχνετε για ένα δάνειο από το παρελθόν φορές και δεν είστε ικανοποιημένοι.
  Έχετε κάνει αναζήτηση δάνειο από την τράπεζα, ή την καθαρή από ιδιώτες και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχετε πάντα να πάρετε ένα δάνειο για να ξεκινήσει τα έργα σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων σας. Εδώ έρχεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε γρήγορα πάρετε μια πραγματική δανείου από € 10.000 έως 9OO.500 ευρώ ανά επιλογή σας. επιτόκιο μου είναι 2% ετησίως. Επομένως, μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία για να πάρει το δάνειο που έχετε τόσο καιρό αναζήτησε. Σήμερα δεν ανησυχούν, κάνουν το αίτημά σας γρήγορα, αν σας ενδιαφέρει σε αυτήν την ευκαιρία προσφορά δανείου.
  Μπορείτε επίσης να ζητήσετε ένα επενδυτικό σχέδιο δάνειο για να επιτευχθεί.

  Επικοινωνία: blansr12@gmail.com
  Με τις καλύτερες ευχές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή